Dari ▪ صدای آمريکا
منبع مؤثق خبرهای جهان

فقط متن
Search

بم گزار چادري پوش در غرب افغانستان ۱۸ نفر را کشت

15/05/2008

فراه
يک بم گزار انتحاري چادري پوش در يک مارکيت مزدحم در غرب افغانستان، حد اقل ۱۸ نفر را هلاک ساخت.

 حد اقل ۲۲ تن ديگر درين انفجار که در نزديک يک گزمۀ در يک بازار مزدحم در ولسوالي دلارام ولايت فراه رخ داد، مجروح گرديدند.

مقامات افغاني ميگويند پوليس و اهالي در حملۀ مقتولين قرار دارند. گروۀ طالبان مسؤليت اين انفجار را بعهده گرفت. هنوز معلوم نيست که بم گزار مرد بود يا زن.

 حکومت بهره مند از حمايت ايالات متحده در افغانستان از سال ۲۰۰۶ باينطرف در شرق و جنوب آن کشور با يک شورش طالبان که جهش تازه يافته، داخل جنگ ميباشد.

تندروان عموماً از حملات انتحاري و بم گزاري هاي کنار جاده عليۀ پوليس افغانستان و قواي ناتو و ايالات متحده، استفاده ميکنند.

 از وقت برانداختن طالبان در سال ۲۰۰۱ توسط قواي ائتلاف تحت رهبري ايالات متحده باينطرف، ده ها هزار عسکر خارجي با گروه هاي مختلف شورشيان جنگيده و در قسمت بازسازي افغانستان کمک ميکنند.

emailme.gif اين مطلب را به دوستان خود ايميل نمایید!
printerfriendly.gif چاپ فقط متن

  صحفه اول

  خبرهای ديگر