VOANews.com

 
اخبار در ۴۵ لسان
ختم جلسات هشت کشور صنعتی جهان با تعهد ۲۰ ملیارد دالر برای تغذیۀ فقرا

10/07/2009

 

رهبران غنی ترین هشت کشور جهان بعد از سه روز جلسات در شهر لکیلا L'Aquila  در ایتالیا که طی آن برای فراهم نمودن ۲۰ ملیارد دالر جهت تغذیۀ مردم فقیر جهان توافق صورت گرفت، خاتمه یافت.

ایالات متحده برای یک پروگرام سه ساله جهت کمک به کشور ها برای مبارزه علیۀ گرسنگی و انکشاف سکتور زراعتی خود شان، سه و نیم ملیارد دالر تعهد نمود.  این اعلامیه به تعقیب مذاکرات بین رهبران هشت کشور بزرگ صنعتی جهان در مورد امنیت مواد غذائی با همقطاران افریقایی شان، منتشر گردید.

ادارۀ غذا و زراعت جهان ازین اعلامیه استقبال کرده آنرا یک تغیر تشویق کنندۀ مشی جهت کمک به فقرا و گرسنگان خواند.

براک اوباما، رئیس جمهور ایالات متحده طی ارزیابی کنفرانس در محضر خبرنگاران خاطر نشان ساخت که رهبران روی موضوعاتی چون رکود اقتصادی و تغیر اقلیم، مباحثات صادقانه و مملو از نیرو داشتند.  او گفت آنها توافق کردند که برون شدن از پس روی اقتصادی مدتی را در بر خواهد گرفت و یک توافق دراز مدت را برای همکاری جهت اعادۀ اقتصاد جهان مثال داد.

او خاطر نشان ساخت که روی ضرورت برای تدابیری جهت متوقف ساختن انتشار اسلحۀ ذروی توافق صورت گرفت.  رئیس جمهور گفت رهبران در مورد وقایع مخوفی که در قبال انتخابات ریاست جمهوری ایران رخ داد و خطری را که متوجۀ انتشار ذروی میسازد، ابراز نگرانی کردند.

آقای اوباما متعاقباً با پاپ ملاقات کرد.


E-mail This Article اين مطلب را به دوستان خود ايميل نمایید!
Print This Article چاپ فقط متن
  صحفه اول
اتهام فساد اداری بر پنج وزیر افغانستان

  خبرهای ديگر
٥ تن ملکی در انفجار کنار جاده در خوست کشته شدند
سفر صدراعظم هند به ایالات متحده
عدم مخالفت ایران با فرستادن یورانیم به خارج
احتمال اعلام استراتیژی افغانستان توسط اوباما
ملاقات تیم امور امنیتی اوباما در مورد افغانستان و پاکستان
وقوع حملات متعدد در جنوب افغانستان
تمرینات نظامی مدافع هوایی ایران برای حفاظت تسهیلات ذروی
هلاکت پنج افسر پولیس سرحدی در ولایت جنوبی قندهار
مسافرت صدراعظم هند به ایالات متحدهٌ امریکا
واشنگتن پست: ستراتیژی افغانستان یک معماست
اصابت راکت در نزدیکی یک هوتل مجلل در کابل
بیانات گیتس در مورد مساعی ضد فساد اداری در افغانستان
قتل ۱۶ نفر از اثر حمله انتحاری در فراه