Φωνή της Αμερικής ▪ Greek

Κείμενο
Αναζήτηση

Βραδιά μαγική με τον Φιλ Κόλινς


03-11-2005

Μια μαγική βραδιά χάρισε ο Φίλ Κόλινς στους χιλιάδες Αθηναίους που πλημμύρισαν το στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να τον ακούσουν. Για δύο ώρες ο Φίλ Κόλινς, τραγουδούσε στους έλληνες θαυμαστές του, τη μουσική και τα τραγούδια που τον ανέδειξαν σε έναν από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές παγκοσμίως.

Με μια άνεση, σαν να γνώριζε καλά το ελληνικό κοινό, παρά το γεγονός ότι ερχόταν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Φίλ Κόλινς, πήρε θέση στα ντράμς και η συναυλία ξεκίνησε. Μαζί ξεκίνησε και το ταξίδι στην μουσική, το τραγούδι, το χορό. Αεικίνητος ο 54 χρονος Κόλινς, δεν σταμάτησε να πηγαινοέρχεται στη σκηνή, να κάνει ντουέτο με τους μουσικούς του, να «παίζει» με το πλήθος και να το ξεσηκώνει. Και το πλήθος του παραδόθηκε. Υποτάχθηκε στο ταλέντο του, στο ταμπεραμέντο του, στη μουσική του. Τον ακολούθησε στα μελωδικά ρεφρέν και χόρεψε στα μπιτάτα κομμάτια του. Άνθρωποι κάθε ηλικίας άναψαν αναπτήρες και τον καλωσόρισαν. Όσοι βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου έγιναν ένα για να τον αγγίξουν κι αυτός δε τους το αρνήθηκε, σε απόσταση αναπνοής μοιράστηκε το μικρόφωνο του με νέους και νέες που παραληρούσαν.

Η συναυλία του Φίλ Κόλινς στη χώρα μας, εντάσσεται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Περιοδείας που έχει ξεκινήσει, της τελευταίας όπως ο ίδιος έχει πει. Ίσως αυτός ήταν και ο λόγος που ο Κόλινς, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα έδωσε όλα. Και όταν η συναυλία έφτασε στο τέλος μαζί με τους δεκάξι μουσικούς και τραγουδιστές που τον πλαισίωναν αποχαιρέτησε την Αθήνα με το τρόπο που ξέρει αυτός.

emailme.gif Στείλτε τη σελίδα αυτή σ’ ένα φίλο
printerfriendly.gif Έτοιμο για εκτύπωση
  Πρώτη είδηση
Την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης ζητούν σημαίνοντες Γερουσιαστές

  Άλλες ειδήσεις
Στη Γερουσία το ασφαλιστικό
Διχασμένο το Κογκρέσο για την αμερικανική παρουσία στο Αφγανιστάν
Στο Λευκό Οίκο ο Πρωθυπουργός της Ινδίας
Προηγείται ο Μπασέσκου στις εκλογές στη Ρουμανία
Ιράν: Στρατιωτικές ασκήσεις για προστασία πυρηνικών εγκαταστάσεων
Προειδοποίηση  για σοβαρή ατμοσφαιρική μόλυνση
Σε αδιέξοδο οι Iρακινές εκλογές
ΗΠΑ-Κίνα: Σχέση αλληλεξάρτησης
Δεσμεύσεις Καρζάι για πάταξη της διαφθοράς
Περικοπές και στην ΑΟL
Ο Στήβεν Μπόσγουωρθ στη Βόρεια Κορέα
Πτώση της δημοτικότητας Ομπάμα
Γκάιτνερ: Η παγκόσμια οικονομία δεν πρέπει να βασίζεται στους Αμερ. καταναλωτές
Η Διαφθορά το 2009
Η Σάρα Πέιλιν «Κόντρα στο Ρεύμα»
«Μητροπολιτικό Κέντρο των Βαλκανίων να γίνει η Θεσσαλονίκη»
Η ζωή του Jimmy the Greek στο ESPN