Ditarii
  || 0:00:00
  ...    
   
  X
  Voice of America
  December 09, 2012 5:00 PM
  Programi televiziv Ditari me të rejat e fundit nga bota e rajoni. Njihuni me zhvillimet më të rëndësishme në vendin tuaj dhe mendimet e analistëve rreth tyre

  Ditari

  Voice of America

  Published December 09, 2012

  Programi televiziv Ditari me të rejat e fundit nga bota e rajoni. Njihuni me zhvillimet më të rëndësishme në vendin tuaj dhe mendimet e analistëve rreth tyre