Persian ▪ صدای آمريکا
وظيفه ما تنها خبر رسانی است 

فقط متن
جستجو

پرزيدنت بوش آمریکا را بهترین دوست اسرائیل در جهان توصيف کرد

15/05/2008

US President George W. Bush speaks during the President's Conference in Jerusalem, 14 May 2008

پرزيدنت بوش در کنفرانس اورشليم

جرج بوش رئيس جمهوری آمريکا در مراسم شصتمين سالگرد تاسيس اسرائيل،  اين کشور را به عنوان الگوی رشد و ظهور دمکراسی در خاورميانه ستود.

پرزيدنت بوش روز چهارشنبه در پايان ديدار خود با رهبران اسرائيل، آمريکا را «بهترين دوست اسرائيل در جهان» توصيف کرد و اظهارداشت هر دو کشور در برابر تروريست ها که برای دستيابی به هدف های خود افراد بی گناه را به قتل می رسانند بايد نيرومند باشند.

پرزيدنت بوش که برای شرکت در مراسم سالگرد تأسيس اسرائيل به اين کشور رفته است، انعقاد قرارداد صلح ميان اسرائيل و فلسطينيان را تا پايان سال ميلادی جاری پيگيری می کند.

پرزيدنت بوش می گويد به حمايت خود از فلسطينيانی که فاقد ديدگاه های گروه ستيزه جوی حماس هستند، ادامه خواهد داد. حماس حاضربه شناسائی حق موجوديت اسرائيل نيست.

در همين حال محمود احمدی نژاد رئيس جمهوری ايران روز چهارشنبه اسرائيل را «کشوری درحال مرگ» توصيف کرد. ايران، اسرائيل را به رسميت نمی شناسد و آقای احمدی نژاد بارها سقوط اسرائيل را پيش بينی کرده است.

emailme.gif اين مطلب را برای يکی از دوستان خود ايميل کنيد
printerfriendly.gif از اينجا چاپ کنيد

  موضوعهای مربوط به هم
نظر کاخ سفيد درباره راه تضمين امنيت ايران
روسيه خواستار تضمين امنيت جمهوری اسلامی
 
  خبر اول

  خبرهای ديگر