Persian ▪ صدای آمريکا
وظيفه ما تنها خبر رسانی است 

فقط متن
جستجو

دولت چين حمل مشعل المپيک را به مدت سه روز به حال تعليق در آورد

20/05/2008

People offer three minutes of silence for Sichuan earthquake victims in Shanghai, China, 19 May 2008

مردم چين برای قربانيان زلزله به مدت سه دقيقه سکوت کردند

چين نخستين روز از سه روز عزاداری عمومی را برای قربانيان زلزله برگزارکرد.  روز دوشنبه، يعنی دقيقا يک هفته پس از وقوع زلزله ای با شدت هفت مميز نه دهم درجه ريشتر درچين، مردم اين کشور به مدت سه دقيقه سکوت کردند. در اين مدت ترافيک شهرها به حال وقفه در آمد، آژيرهای حمله به صدا درآمد و مردم در حالی که سرفرود آورده بودند دست از کار کشيدند.

دولت چين حمل مشعل المپيک را به مدت سه روز به حال تعليق در آورد و به جايگاه های اينترنت دستور داده شد که پخش مطالب تفريحی را متوقف سازند.

در همين حال گزارش می رسد که تلفات جديدی روی داده است. به گزارش خبرگزاری رسمی شين هوا، سقوط گل ولای در مناطق زلزله زده بيش از ٢٠٠ تن از مأموران امداد را مدفون ساخته است. مقامات چين می گويند زلزله بيش از ٣٤ هزار نفر را به هلاکت رسانيده است و تعداد تلفات آن ممکن است از ٥٠ هزار نفر نيز فراتر برود.

emailme.gif اين مطلب را برای يکی از دوستان خود ايميل کنيد
printerfriendly.gif از اينجا چاپ کنيد

  خبر اول

  خبرهای ديگر