VOANews.com

Amerika'nın Sesi ▪Turkish 1942'den bu yana güvenilir haber

21 Kasım 2009 

VOA'da Bugün:

45 Dilde Haberler

Suriye - Lübnan İlişkilerini Güçlendiriyor

12/11/2009

Suriye ve Lübnan liderleri ilişkilerini güçlendirme kararı aldı. Suriye Devlet Başkanı Beşar el Esat ve Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Süleyman bugün Şam’da bir araya geldi.

Lübnan’da birlik hükümeti kurulmasından bir gün sonra yapılan görüşmede, bölgesel gelişmelerin de değerlendirildiği bildirildi.

Bu arada, Lübnan Başbakanı Sait Hariri 30 üyeli Kabine’de yer alacak isimleri bugün açıkladı.

Kabine’de Cumhurbaşkanı Süleyman’ın atadığı 5 bakan, Hariri’nin koalisyonundan 15 bakan ve muhalefetten de 10 bakan yer alıyor.

Hizbullah’a da yeni hükümette kilit pozisyonlar verildi. Bunlar arasında Dışişleri Bakanlığı da bulunuyor.




Yorumlar:

1. Demokrasi ve insan hakları

Tüm Müslüman ülkelerde demokrasi, insan hakları ve barış olmalı
Gönderen: Bir Türk (Türkiye)
11-13-2009 - 17:00:32

 
Yorumunuzu gönderin

Bu haber konusundaki görüşlerinizi yazabilirsiniz. E-posta adresiniz saklı tutulacaktır












 
Bu formu kullanarak göndereceğiniz yorum VOA tarafından onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Bütün yorumların yayınlanması mümkün değildir. VOA sizin yorumunuzu bütün yayınlarında kullanma hakkına sahiptir. Terms & Conditions.
E-mail This Article Haberi Gönder
Print This Article Yazıcı İçin
Comment on This Article Yorumunuzu yazın
  Manşet

  Diğer Haberler